ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Από Σάββατο 15 Δεκ. 2018 εώς Σάββατο 15 Δεκ. 2018

15/12/2018

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

H  πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή με έναν θίασο εξαιρετικών ηθοποιών αποτελεί σταθμό στα θεατρικά αθηναϊκά δρώμενα.
Το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως, και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στην μικρή οθόνη από τον Κώστα Κουτσομύτη το 2005, ανεβαίνει στη σκηνή του Παλλάς.
Στον θίασο πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, η Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατίνας, που μαγεύει τους Μέμο Μπεγνή – Κωνσταντίνο και Μελέτη Ηλία – Σύριο Καραμάνο. Στον καθοριστικό ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η κυρία Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
 Ο Σταμάτης Φασουλής θα αποτυπώσει την ατμόσφαιρα μίας εμβληματικής εποχής, μεταφέροντάς μας 130 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι στα παράλια της Σμύρνης και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη.
Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα μάγισσα, που την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Κατίνα βάζει στόχο να ανέβει ψηλά. Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά ποτέ δεν κάνουν λάθος. Καταφέρνει να παντρευτεί τέσσερις άντρες, τον ένα καλύτερο από τον άλλον, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Όσο ανεβαίνει πιο ψηλά σε κοινωνική τάξη, η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να γίνει αρχόντισσα όλης της Σμύρνης. Εκατό χρόνια μετά, σ' ένα σκονισμένο μπαουλάκι στο σπίτι της Αίγινας, βρέθηκαν οι γραφές, τα ξόρκια και τα μαγικά της…

Αναχώρηση από Πάτρα το πρωί. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα.
 Έναρξη παράστασης στις 20:30. Επιστροφή αργά το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής:
•    40,00€ το άτομο στη Ζώνη B.
•    50,00€ το άτομο στη Ζώνη A.


Στην τιμή περιλαμβάνεται:
•    Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
•    Εισιτήριο θεατρικής παράστασης
•    Συνοδός

Σημείωση:
Η κράτηση θεωρείται έγκυρη κατόπιν κατάθεσης προκαταβολής μέχρι τις 23/11/18.