ΣΥΡΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 16-18/7/2021

Ιούλιος 16, 2021
3ήμερη
190€ σε δίκλινο

1η Ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Πάτρα. Άφιξη στον Πειραιά. Τακτοποίηση στο καράβι και αναχώρηση 07:30 για τη Σύρο. Άφιξη στο γραφικό λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού και των Κυκλάδων Ερμούπολη, γύρω στις 11.30. Επιβίβαση στο πούλμαν και παραλιακά, φτάνουμε στο Μέγα Γυαλό όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ελεύθεροι για μπάνιο και γεύμα ή ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Ερμούπολη, διοικητικό κέντρο και συγκοινωνιακός κόμβος των Κυκλάδων. Εδώ μπορούμε να δούμε την πλατεία Μιαούλη, το δημαρχείο, το πνευματικό κέντρο, το δημοτικό θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», το άγαλμα της «ΝΙΚΗΣ», το μνημείο του ΄Αταφου  αγωνιστή, τη συνοικία Βαπόρια «Μικρή Βενετία» τη νομαρχία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την πινακοθήκη, τη Μητρόπολη αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με την αυθεντική εικόνα του EL GRECO,  του Αγίου Γεωργίου, των Ταξιαρχών, της Αναστάσεως, του Αγίου Δημητρίου, τον Προφήτη Ηλία και πολλά άλλα. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τον γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε τις ωραίες παραλίες Βάρη, Ποσειδωνία (Ντελαγράτσια), Αζόλιμνος, και τον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω  Σύρου, όπου βρίσκεται ο Καθολικός Ναός του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουητών ,το λαογραφικό Μουσείο κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση με τις αποσκευές μας για επιλεγμένη παραλία, Κίνι, Γαλησσά,  όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύουμε το μπάνιο μας, καθώς και φαγητό και καφέ.  Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Ερμούπολη. Επιβίβαση στο πλοίο των 16:00 και επιστροφή στην Πάτρα, αργά το βράδυ.

 

 

Τιμή συμμετοχής:       190,00€ σε δίκλινο

 

Περιλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση
  • 2 διανυκτερεύσεις στον Μέγα Γυαλό της Σύρου με πρωινό
  • Μεταφορές –περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ξεναγός (την 2η ημέρα)
  • Α.Π.Υ
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ένα γεύμα η δείπνο

 

Σημείωση:

Οι κρατήσεις θεωρούνται έγκυρες κατόπιν καταθέσεως προκαταβολής.

Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η χρήση μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική για επιβάτες, οδηγό και συνοδό.