ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά ΔΗΛΟΣ)(ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

Ιούνιος 15, 2019
3ήμερη
190€ / άτομο

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ στις 04:00 π.μ.   με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και στις 07.55 απόπλους για Τήνο. Μετά από μια διαδρομή σχεδόν 4 ωρών, άφιξη και προσκύνημα στο ναό της Μεγαλόχαρης . Ελεύθερος χρόνος  στη Χώρα για βόλτες στα στενά, να ψωνίσουμε ενθύμια και τοπικά προϊόντα και να δοκιμάσουμε τηνιακές γεύσεις στη διάρκεια του μεσημεριανού μας γεύματος σε κάποιο όμορφο στενάκι. Αναχώρηση για το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στον Άγιο Σώστη.
 
2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, φεύγουμε για το λιμάνι, απ’ όπου θα πάρουμε το ταχύπλοο για το νησί των ανέμων  την κοσμοπολίτικη Μύκονο! Τις ώρες παραμονής μας στο νησί, σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στα κοσμοπολίτικα σοκάκια της Μυκόνου τα οποία έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των VIP ταξιδιωτών και των celebrities  παγκοσμίας φήμης. Έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε το υπόλοιπο της μέρας όπως μας αρέσει.
Προτείνουμε να επισκεφθείτε την Δήλο με τοπικό πλοίο, που εκτελεί καθημερινά αυτή τη διαδρομή.

Κατά τις  15:30  θα συγκεντρωθούμε στο πλοίο το οποίο θα μας φέρει πίσω στην Τήνο. Ελεύθερος χρόνος & ξεκούραση

 3η ΗΜΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό, θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο για να ξεναγηθούμε στα αξιοθέατα του νησιού. Αναχωρούμε από το νησί με το πλοίο των 16:45 με άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας περίπου στις 21.00 και επιστρέφουμε στη Πάτρα.
Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο  190,00 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος-Μύκονος-Τήνος
  • Δυο διανυκτερεύσεις στο Ακρογιάλι  hotel με πρωϊνό
  • Ο γύρος της Τήνου  (την τρίτη ημέρα).
  • Αρχηγός – Συνοδός

 
Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ.